2012.12.02.
15:36

Írta: tordafilm

Megindító. Gondolatindító. Blogindító.

Nekem nagyon bejön ez a reklám. Egyszerű de nagyszerű a koncepciója: a nagy része az alkotói munkát mutatja be, majd a végén az eredményeket. Még is azt az üzenetet sugallja, hogy a belefektetett kreatív munka megéri, hisz csak így készülhetnek lélegzetelállító fényképek vagy videók.

A Hogyan? kérdésre tehát megkapjuk a választ a fennti videó formájában. De vannak még itt más kérdések. Olyan kérdések, amik által elmagyarázom nektek ennek a blog célját.

Mi a célod? Az enyém az, hogy minnél kevesebb rossz videó legyen. Ma nagyon sok olyat látok, ami miatt fogom a fejemet. Épp ezért szeretnék énmagam is olyanokat csinálni, amik megmaradnak a nézőben, amik örömet okoznak nekik vagy amit jó megnézni. Nem szeretem a rosszul vágott vagy szimplán rossz minőségű videókat.

Mit ajánlsz? Én friss híreket, érdekességetek és egy kis saját véleményt ajánlok nektek. Ezeket itt, blog formájában kaphatod meg.

Miért pont te? Mert idehaza nincs olyan híroldal, ami kifejezetten az amatőrök (vagy kevésbé amatőrök) számára hozza el a világ híreit olvasható formában. Sok külföldi oldalon rengeteg szakmai cikkeket lehet találni, ám ezeknek igen kevés része jut el a magyar olvasókhoz. Ebben szeretnék segíteni.

Miről emlékezzenek rád? Remélem, hogy a jó bejegyzéseimről. Igyekszem rendszeresen tartalmas olvasmányokkal szolgálni. A Final Cut Pro X különös figyelmet fog kapni, de minden másról is fogok írni. Hogy miket? Itt az első, egy tanács formájában:

Nézd végig a 4 kiemelt kérdést. Gondolkozz el azon, hogy te - saját magadat vagy a saját vállalkozásodat nézve - miket válaszolnál rájuk. Számos ember dolgozik hasonló munkakörben, mint te. Hogy ha ezekre a kérdésekre megvan a válasz, előrébb leszel náluk. Fel tudod majd használni a válaszokat például bemutatkozásnál is. Hiszen az első találkozás kulcsfontosságú.

Szólj hozzá!

Címkék: blog canon

A bejegyzés trackback címe:

https://tordafilm.blog.hu/api/trackback/id/tr474943041

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása